• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
Hem  Julbelysning

Årets mörkaste, kallaste och ruggigaste tid symboliseras oftast ändå med ljus, värme och gemenskap. Konstigt eller hur? Vi på A-ljus är övertygad att det har med alla juleljus och adventsbelysning att göra. Vem älskar inte glittrande ljusslingor, stämningsfulla adventsljusstakar och stilfulla julstjärnor.

Vi laddar upp redan i september

På A-ljus hittar ni julbelysning med start sista veckan i september och ända fram till jul. Vi har ljusstakar i olika material och form. Traditionella 5-armade och 7-armade och moderna, okonventionella med rak och stilren design. Ni hittar även hängande stjärnor i olika material. Mässing, koppar, papper och ståltråd. Har du svårt att få din adventsstjärna att hänga rakt i fönstret? Vi har lösningen genom den supersmarta Twister från Markslöjd som du enkelt sätter på sladden och vips så är problemet löst. Vi har även hängande kransar med små LED, kulor med belysning som går på batteri.

Ljusslingor så klart, och inte bara till jul!

A-ljus har alltid haft en stor sortering av ljusslingor för alla typer av ljussättningar på hus, i träd och buskar och på julgranar. Ni hittar den populära Dew drop-slingan med små LED-lampor fastlödda på ståltråd. Dew drop slingan finns med transformator, batterier och i olika längder. Det finns även julgransbelysning som man sätter i toppen på granen och sen låta smala slingor hänga ner efter granen.  Vi jobbar med leverantörer som  Star trading, Konstsmide, Markslöjd.


  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan