• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
Hem  Lampor ute

Utomhusbelysning

Vi på A-ljus har lång erfarenhet av att ljussätta utomhusmiljöer och hus och har med åren byggt upp ett sortiment som både är tidlöst och modernt. Vi har ofta kunder som kommer till vår butik med foton på sina hus och stugor och vi försöker på bästa sätt se till att ljussättningen blir både dekorativ och smakfull.

Våra varumärken på utomhuslampor

På a-ljus.se hittar du utomhusarmaturer från Belid, Norlys, Konstsmide, Nordlux och Westal. Dessa leverantörer håller en kvalitet som vi kan stå för och som ändå har utelampor till bra priser. Här finns fasadbelysning som på ett stilfullt sätt lyser upp ditt hus och ramar in din entré. Du kan även hitta ett sortiment av höga stolpar och korta stolpar som vi kallar för pollare för att skapa djup i din trädgård, lysa upp parkeringen eller markera en gång eller brygga. Din perennrabatt får ytterligare dimensioner med rätt ljussättning och kan därför stå vacker även när växterna gjort sitt för säsongen. Kom ihåg att komplettera stolpar och pollare med eventuella ingjutningsjärn som du hittar under övriga tillbehör. Höga stolpar måste i regel gjutas ett fundament till medan vissa pollare kanske kan bultas fast i betongträdgårdsplattor beroende på höjd, placering och vikt.

Dekorera din utomhusmiljö med ljus

Under effektbelysning hittar du belysning för att fälla in i trätrall, spottar för att belysa träd, armaturer som inte behöver installeras fast utan har sladd och stickpropp som du enkelt och effektfullt kan ljussätta din altan eller balkong med. PR Home har till exempel taklampor i vaxat tyg som du kan hänga i ett träd eller på en altan och skapa ett uterum lika mysigt som ditt vardagsrum. Glöm inte att ljusslingor för att dekorera träd och buskar är en stor del av ljussättningen utomhus och inte alls behöver vara förknippat med enbart jul och advent. I samtliga fall är LED det enda vettiga utomhus idag.


  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan