Hem / Hemel

Småelsprodukter

Vi på A-ljus har ett brett sortiment av det vi kallar småel??!! Knasigt samlingsnamn på allt ifrån kaffebryggare till bakmaskiner, rakapparater, hårtorkar, plattänger, eltandborstar, fotbad, elvispar och mycket, mycket annat. Vi jobbar med kända märken såsom Philips, Braun, Babyliss, C3, Severin och OBH Nordica. Här väljer vi våra produkter med omsorg så att kvalitet, pris och design följer varandra. Vi försöker även att saluföra produkter som man inte hittar överallt. Ett exempel är elektriska rånjärn för att kunna baka egna perfekta rullrån. Under den här katergorin hittar du även städutrusning som gör livet enklare och roligare. Dammsugare, strykjärn, fönstertvättar och mycket annat. Vi har även en stor sortering av tillbehör och reservdelar. Kanske saknar du knopp till din perkulator, rätt påsar till din dammsugare, vattenfilter till din kaffebryggare eller kanske vill du fräscha till ditt Twinner-munstycke med nya tassar. Allt detta hittar du här på a-ljus.se....

 

Vi är speciellt stolta över vårt breda sortiment av skär till rakapparater som du hittar under tillbehör. Tänk bara på att noggrannt läsa på din rakapparat så att du inte råkar köpa ett skär som inte passar din apparat. Känner du dig osäker så tveka inte att ringa eller emaila oss och fråga.


1 2 3 4 5 Nästa » 171 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:


1 2 3 4 5 Nästa »

Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.

Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.

 

Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Ses ses!

Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng