• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
Hem  Julbelysning  Elektriska ljusslingor

Ljusslingor till belysning jul

Jag älskar ljusslingor! Min enda issue med ljusslingor är att vi i Sverige är lite för konservativa och använder ljusslingor bara under advent. Jag tipsar ofta mina kunder att låta ljusslingan få bli en del av ljussättningen utomhus en längre tid än bara fyra veckor innan jul. Linda in ett äppelträd, lönn, gran eller syrenbuske omsorgsfullt med massor av LED-ljuslingor och njut av det gnistrande ljusspel som bildas när vinden blåser i grenarna eller när snön tynger grenarna.

Vårt sortiment av ljusslingor

På A-ljus har vi allt ifrån små korta ljusslingor på batteri som ni kan dekorera en bukett eller ett pepparkakshus med till elektriska slingor som man kan bygga ut till upp till hundra meter. Vi har även istappsslingor som blir som en gardin med hängande tappar. Missa inte de gulliga Dew drop-slingorna med små LED på ståltråd som finns både som raka slingor på batteri eller på ström och de som är i kvast-form som man kan använda som bordsdekorationer eller använda som julgransbelysning.

Byggbart system av ljusslingor

Vill ni ha ett utbyggbart system så har vi Star tradings System LED med varmvita LED som är lättsamt 230v och där man enkelt skruvar ihop slinga på slinga till önskad längd. Kvaliteten på System LED är riktigt bra. 

Julgransbelysning

På A-ljus kan du även hitta traditionella julgransbelysningar med topplampor eller med skaftlampor för riktigt gammeldags look. Glöm inte bort 90-tals trenden att blanda stora och små lampor på granen genom att sätta upp två olika slingor! Fortfarande lika snyggt.

Dansbanebelysning eller glödlampsslingor

För oss dansgalna (och för all del alla ni andra också) har vi också stämningsfulla dansbanebelysningar. Grova slingor med normalstora lampor som man kan dekorera balkongen eller hänga mellan träd eller varför inte sno ihop en dansbana och bjud upp grannen för en svängom till Jingle Bells!


  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan