Hem / A-ljus i Örnsköldsvik / Belysning

Belysning

I vår butik hittar du belysning från de ledande leverantörerna i Skandinavien såsom Belid, By Rydéns, Globen Lighting, Pholc, PR Home, Markslöjd, Aneta, Nordlux, Herstal, Vita, Watt & Veke, Karlskrona Lampfabrik, Konsthantverk, AH-belysning, Cottex, Hallbergs skärmar, Ifö Electric, Nielsen, Oriva m.fl.

Vi har en stor härlig utställning där det finns möjlighet att klämma och känna, prova skärmar, jämföra kvalitéer och till och med låna hem och prova om osäkerheten blir för stor.

Vår personal har sålt lampor och ljussatt i många år och kan hjälpa till med allt från nybyggnationer till att vara smakråd åt hur ditt vardagsrum ska bli trivsammare eller om du behöver bättre sminkljus i badrummet. 

Du hittar även ett nogrannt utvalt sortiment av utebelysning som lämpar sig till vårt klimat och ljusförhållande och som gör din utemiljö säker och trivsam.

Ljussättning

Kom in till oss med ritningar eller funderingar så hjälper vi till att skapa en vacker och praktisk ljussättning till ditt hem, stuga, kontor, badrum eller myshörna. Vi gör även hembesök mot en avgift baserat på omfattning och avstånd om det känns som om det blir för svårt att konsultera i butiken.

Lampdelar

Vi har under årens lopp samlat på oss en stor samling av lampdetaljer för att kunna reparera gamla vackra lampor. Vi har även en stor stortering av glaskupor, fotogendetaljer, lampvekar, lampolja och annat som behövs för att återställa din ögonsten till bruksskick.

Utemiljön

Vi ljussätter även utomhusmiljöer! Fasadbelysning och trädgårdar. Vi lägger mycket fokus på att utebelysningen ska passa till huset och dess omgivning och att den blir både praktisk och vacker. 

Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.

Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.

 

Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Ses ses!

Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng