Stäng
Hem / Hem / Om oss

Vi brinner för ljus!


Allt började redan i slutet av 70-talet när Greta Sjödin öppnade en liten lampaffär i anslutning till maken Carl-Gunnars elinstallationsverksamhet på Kyrkogatan i Örnsköldsvik. Butiken och sortimentet växte och snart började även dottern Jenny att jobba i företaget. Resten är historia...

Idag är vi en av de största fackhandlarna med både webshop och fysisk butik i Sverige inom hembelysning. Vi är inte bundna till någon kedja utan väljer helt själva vilka leverantörer vi vill jobba med och vilka varor vi vill ha i butiken. 

Jenny Sjödin leder verksamheten tillsammans med Carl-Gunnar, Greta, Herman och Gösta. Vårt stora fokus är lampor,  belysning och ljussättning men i vår 700kvm stora butik på Vikingagatan 30 har vi även massor med moderna ljuskällor, elmaterial både för installation och som tillbehör till lampor.  Vi har också en inspirerande avdelning som vi döpt till Coola klänningar där du hittar mode från Pulz och coola retroklänningar från Cissi & Selma samt inredningsdetaljer såsom ljuslyktor, vaser och annat för att piffa ert hem. 

Varmt välkommen in!


 

Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.

Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.

 

Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Ses ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Standardvy | Byt till Mobil vy