• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel

3-stegslampan- en revolutionerande ljus idé!

Många gånger vill vi kunna justera ljusstyrkan på en ljuskälla beroende på vad vi ska göra i ljuset. Detta har vi traditionellt kunnat lösa med en dimmer och så även nu, så klart. Men att installera en dimmer kräver både kunskap och ibland lite krångel så vi kan därför erbjuda en superenkel lösning som vem som helst kan fixa. Nämligen 3-stegs lampan!

Det är en ljuskälla som du skruvar in i din vanliga armatur och som har tre (eller i undantagsfall 4) olika steg på ljusstyrkan som du justerar med din strömbrytare. Det spelar ingen roll om det är en strömbrytare på väggen, på sladden, på lampan eller om du helt sonika drar ut och stoppar in stickproppen i uttaget. Du ska bara bryta strömmen för att ändra läge. Enkelt och bra!

3-stegslampan finns idag både som normallampa, klotlampa, päronlampa, kronljuslampa, globlampa i olika storlekar, Gu10-lampa, G9-lampa, Edisonlampa och många fler. De finns med E27 och E14 sockel och med olika färger på glasen. Vissa har dessutom minne så att de kommer ihåg det läget som lampan hade sist den användes.

Du ser hela vårt sortiment av 3-stegsljuskällor här!

  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan