• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
Hem  Elmaterial

Elmaterial och elinstallation

Här hittar du elmaterial både för att reparera och fräscha till din lampa med ny lamphållare, sladd och stickpropp, smarta takkoppar för att dölja missprydande takuttag som både är snygga och praktiska att jobba med. Vi har stickproppar och lampproppar både för jordade och ojordade uttag så var försiktig så att du inte väljer fel. Vi har även textilkabel som du kan köpa på metervara i olika fina färger.

Vi har även ett brett sortiment av installationsmaterial såsom uttag, strömbrytare och dimmers. Vi jobbar både med Schneider Electric och deras fina Exxact-serie som vi för i både vitt, metallic och antracit. Vi har även ett lite enklare lågprissortiment från Amiga som har basprodukter till bra priser. Du hittar även installationskabel som du kan beställa på metervara här hos oss.

Tänk på att du inte själv får utföra fasta installationer utan måste anlita en behörig elektriker som gör jobbet åt dig på ett säkert sätt. Under fliken "Tips & Trix" här på a-ljus.se försöker Calle bena ut vad det är som du får göra själv och vad du måste ta hjälp med. Klicka här om du vill påminna dig! 


  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan