Stäng
  • Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
 
Hem  Lampor inne  Arbetsbelysning

Arbetsbelysning

Under den här kategorin hittar du lampor av lite mer teknisk karaktär. Det finns till exempel LED-lister som man kan använda i vitrinskåp, bokhyllor och som underskåpbelysning för att sätta ovan diskbänken.

RGB

Du hittar även LED-lister med RGB. RGB står för röd-grön-blå och betyder att listerna kan lysa i dessa färger och alla kombinationer som dessa färger kan blandas till. Dessa lister eller ljustejpar kan man göra mycket roligt med. Få ett färgat ljus mot golvet under möbler eller piffa till en tråkig hylla. Här sätter bara fantasin gränser. Till RGB-listerna följer det med en fjärrkontroll som gör det möjligt att byta färg eller skapa olika ljusscenarion. LED-lister eller tejpar av den här typen är enkla att kapa med en sax på uppmärkta ställen.

Tavelbelysning

Här har vi även lagt tavelbelysning i olika färger och prislägen för att du ska kunna anpassa belysningen efter färg på ramen och tavlans storlek. Här hittar ni även bordslampor med förstoringsglas till de riktigt små och pilliga arbetena eller om du behöver hjälp på grund av synnedsättning.

Belysning ovan diskbänken

Behöver ni belysning ovan diskbänken har vi här ett bra system från Markslöjd som heter Combine. Combine är en LED-list i tre olika längder som är sammankopplingsbara. Komplettera bara med skarvar, brytare, eventuella hörn och slutligen en transformator så kan du enkelt sätta upp denna smidiga armatur själv utan större krångel.


  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan