• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
Hem  Om oss  Tips & Trix  Greta tipsar

 

Hur hittar jag rätt ljuskälla?

Ja det är sannerligen inte så lätt numer, det är jag först att skriva under på som är ansvarig för just ljuskällor här på A-ljus.

 

På glödlampans och lysrörens tid var det enkelt. Mycket för att det helt enkelt inte fanns så mycket ett välja på och därför att den tekniska utvecklingen gick så långsamt eller ibland inte alls.

 

Med LED-teknikens framångande är det inte lika lätt. Ny teknik ersätter gammal med så täta intervaller att ibland inte ens vi hinner med. Att du som kund ska hinna med i svängarna, är nästan omöjligt!

 

Men hos oss hittar du det bästa och mesta som marknaden kan erbjuda just nu till rimliga pengar. Vi har ett sortiment som vi har testat och vet att det fungerar utifrån den specifikation som leverantörerna uppger. LED-tekniken är helt dominerande idag och det går att hitta en LED-ljuskälla till nästan alla ställen, med några få undantag. Här på vår webshop föreslår vi lämpliga ljuskällor till alla armaturer där inte ljuskällan följer med och reservlampor till de där ljuskällor finns med från början.

 

Fundera över om armaturen ska vara dimbar. Köp i så fall de LED-ljuskällor som anges vara just dimbara. Annars fungerar det inte. Är du osäker om den dimmer du har hemma är kompatibell med dimbara LED-ljuskällor kan det vara vits att byta ut den till en modern. Prova annars och återkom. Det händer inte annat än att det inte fungerar tillfredsställande; det kanske blinkar eller inte slocknar trots att du vridit av dimmern.

 

Till vissa armaturer föreslår vi fortfarande halogenljuskällor och glödlampor. Det kan till exempel vara i armaturer med kristaller i. Där gör sig LED-ljuskällans ljus inte riktigt så bra. Du får en vackrare lyster med glödljustekniken. 12V-halogen spotlight likaså. Vi säljer fortfarande många spotlightskenor med just 12V-halogen eftersom ljuskvaliteten på dessa är så fantastiskt fina.

 

Rådfråga oss om ni känner er osäker! Antingen hos oss i butiken på Vikingagatan i Örnsköldsvik eller via e-mail eller telefon här på vår webshop. Vi kan det här med ljuskällor och vill inget annat är att du ska bli nöjd.

 

Väl mött!! 

 

  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan