• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel

Hur ljussätter jag mitt nya kök?

Åh vad roligt med ett nytt kök! Eller kanske så håller du på att fräscha upp ditt gamla? Hur som helst så är det viktigt att få till en bra och snygg ljussättning. Köket är ju både en arbetsplats, med allt vad det innebär, och en samlingsplats för familj och vänner och ljussättningen måste därför kunna möta en rad olika scenarion.  

Först så måste du ha ett grundljus som gör att du faktiskt kan packa in i kylen, städa och laga mat i köket. Det kan man göra på två vis eller med en kompination av de båda. Direkt ljus och indirekt ljus!

Direkt ljus får du enklast av att sätta upp en eller flera plafonder i taket. Det är det mest effektiva sättet att få mycket ljus och det är därför det så ofta sitter lysrörsarmaturer i gamla kök. Numer finns snygga, energisnåla och effektiva plafonder som både pryder sin plats och gör ett fantastiskt jobb. 

Indirekt ljus jobbar vi mycket med och fixas enkelt med spotlightskenor. Du placerar dem så att du kan rikta spottarna mot exempelvis köksluckorna så att de får reflektera tillbaka ljus ut i rummet. Oj vad snyggt detta blir! Dessutom är det flexibelt eftersom du enkelt kan bygga ut skensystemet och lägga till fler spottar vid behov.

  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan