• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel
Hem  Om oss  Trender inom belysning!
De senaste trenderna inom belysning! | A-Ljus

 

Här presenterar våra experter på A-ljus det trendigaste och senaste inom belysning och ljussättning. Få inspiration om hur du kan skapa mysig och bra belysning i ditt hem.

 

Fortfarande så är det mycket klarglas och nakna ljuskällor som gäller. Som tur är så har den s.k. filament-LED-ljuskällan blivit så vacker och dessutom dimbar vilket gör att detta mode faktiskt kan leva kvar nu när det inte längre finns dekorativa glödlampor med någon högre effekt att tala om. Senare under året kommer dessa ljuskällor även att komma med en trestegs-dimringsfunktion vilken gör det möjligt att genom att tända och släcka lampan med en vanlig brytare få tre olika ljusstyrkor utan att behöva installera dimmer. Det här kommer att bli toppen i bordlampor och i julbelysning till exempel.

 

Den svenska producenten och leverantören Belid har gett oss en ny färg att lägga på minnet. Nämligen silveroxid! Nu har Belid tagit fram den vackra serien Anemon i den här nya trendiga färgen som är en matt ljusgrå ton med skimmer. Mycket snyggt och elegant!

 

PR Home har också presenterat en ny grå färg i kombination med oxiderad mässing som känns helt rätt i tiden och som vi inte har sett tidigare.

 

När det gäller julen så småningom kunde vi konstatera att den s.k. "dew drop" ljusslingan fortfarande är mycket het och att samtliga leverantörer utökat sortimentet av dessa. Nu kan man dessutom hitta denna slinga för utomhusbruk. När det gäller julbelysning ber jag att få återkomma längre fram då årets sortiment presenteras.

  • Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.
  • Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.
  • Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan