• Fri frakt över 499kr
  • Hos oss får du alltid ett personligt bemötande
  • Trygg E-handel

Vi på A-ljus försöker tänka på vår miljö!

Detta är förstås lite motsägelsefullt för en webshop och butik att påstå,  eftersom vi ska leva på att ni kunder konsumerar, men vi gör så gott vi kan för att dra vårt strå till stacken och jag ska försöka förklara hur.

I vår fysiska butik på Vikingagatan 30 i Örnsköldsvik så jobbar vi hårt med att försöka minska på emballage och att källsortera. Användningen av påsar har minskat drastiskt de senaste åren tackvare vår lyhörda personal och våra tålmodiga kunder som allt som oftast stoppar mindre varor i fickorna eller bär i händerna. Självklart erbjuder vi påse till de som behöver men har då valt att ha papperspåsar i största möjliga mån och dessutom slopat trycket på dessa. Vi tar emot och källsorterar både ljuskällor och batterier och erbjuder förstklassiga och prisvärda reparationer av gamla lampor för att främja återbruk. 

När du beställer på vår webshop så skickar vi förstås varorna till dig! Vi återanvänder så mycket emballage vi bara kan. Både kartonger och packmaterial och vi ser det som en seger varje gång en kartong kan användas mer än en gång. Detta medför kanske att våra försändelser aldrig kommer att vinna några skönhetstävlingar men vi prioriterar återbruk och, så klart, att varorna kommer fram hela. 

Vi försöker undvika returfrakter av trasiga varor i den mån det går. Om du har oturen att få en vara som gått sönder i frakten eller som kanske slutat fungera i förtid. Kontakta oss gärna innan du skickar tillbaka något! I de flesta fall kan vi lösa reklamationen utan att vi behöver belasta miljön med onödiga frakter. En enkel mobilbild funkar oftast utmärkt.

Vi tar betalt för returfrakten om du beställt varor för påseende! Detta säger jag med huvudet högt och det kanske kan verka sniket men faktum är att det både är en ekonomisk fråga och ett sätt att försöka påverka våra kunder att tänka sig för två gånger innan man klickar "köp". Frakten kostar pengar, det är inte tal om annat, men den är också en belastning för vår miljö.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan